Webbyrå med fokus på resultat

MindWeb är en webbyrå i Skåne som älskar webbdesign och marknadsföring online. Vi skapar noggrant designade hemsidor som är responsiva, moderna och användarvänliga. Med hjälp av högkvalitativ sökmotoroptimering och annonsering ser vi också till att ni hamnar högt upp i sökresultaten på Google. Dessutom hjälper vi er att lyckas med sociala medier så att er närvaro online blir fulländad.

Oavsett om det gäller en enstaka ändring eller om vi ska ta ett helhetsgrepp så är vi den rätta partnern för dig som vill ha en modern, proffsig och framgångsrik digital närvaro. Vi tycker om att bygga långsiktiga relationer och att växa tillsammans med våra kunder.

Webbproduktion

Vi tycker inte att webbplatser ska vara krångliga, vi gillar bättre när de är funktionella, bra strukturerade och lätta att använda. Dessutom får de gärna kännas moderna. Tekniken utvecklas hela tiden och vi tycker att det är viktigt att hänga med och vara en del av den.

WordPress är en utmärkt plattform för webbproduktion av olika slag och detta är ett verktyg som vi arbetar mycket med. En av anledningarna till detta är att WordPress är enkelt att arbeta med oavsett om du är användare eller administratör. Det är ett modernt verktyg som går att variera i det oändliga och kan lätt anpassas efter just dina önskemål. Med en webbsida gjord i WordPress kan du enkelt själv gå in och ändra dina texter, uppdatera bloggen, lägga till ny information och annat efter hand som det behövs.

Ni bestämmer

Vi är inte nöjda med ert webbprojekt förrän ni är det och vi lägger stor vikt vid att ha en öppen och tydlig kommunikation. Ni berättar om er idé och vilka funktioner ni vill ska finnas med på er webbsida så ordnar vi resten. Vårt mål är att ert företag ska ha en bra webbsida som är enkelt att uppdatera och administrera. Vi vill inte att er webbsida ska kännas som en belastning på grund av att den känns krånglig, vi vill att den ska vara lätt att arbeta med och en bra språngbräda för företaget att kunna ta sig framåt och uppåt. Vi vill att er webbsida ska vara ert ansikte utåt och att ni ska kunna se potentialen och den stora möjligheten att hitta nya kunder och samarbetspartners.

Teamet

Alban Kadrijaj
Webbutvecklare
alban.kadrijaj@mindweb.se
070 – 000 00 00

Benjamin Kovacevic
Webbutvecklare
benjamin.kovacevic@mindweb.se
070 – 00 00 00